HTML

króm (krómozott) rendszámkeretek

Az autó színe és megjelenése is befolyásolja, hogy milyen felületű rendszámtáblatartó keretet érdemes kiválasztani. Ha nem vagyunk igényesek vehetünk műanyagot, amelyet krómszínű réteggel vontak be. Ez közelről szemlélve csúnya, igénytelen, és az időjárás és egyéb környezeti hatások miatt gyorsan le is kopik, megmattul, repedezik. Krómozott műanyag renszámkeretet a CarSign nem gyárt. Ha igényesek vagyunk vehetünk rozsdamentes nemesacél anyagút, szálcsiszolt, polírozott, krómozott, vagy fekete felülettel. Ez közelről nézve is igényes, ráadásul időtálló. Na, ilyet gyárt a CarSign. www.CarSign.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

króm rendszámkeret

2010.02.23. 21:59 CarSign Nemesacél Rendszámkeret

A feketére fényezett és karbon-hatású rendszámtáblatartó az autó sportosságát hangsúlyozza ki.

A krómozott vagy polírozott kivitelű nemesacél rendszámtartó-keret kiválóan illik az eleganciát sugárzó típusokhoz.

A szálcsiszolt nemesacél rendszámtáblatartó kiválóan illik a SUV-khoz és a terepjárókhoz.

 

az autó színére fújt rendszámtáblatartó-keret is jó választás.

 

A rendszámkeret - éppúgy ahogy az egyedi vagy különleges rendszám - lehet egyéni is: egyedi betét vagy a lézeres gravírozás is rendelhető.

www.CarSign.hu

10 komment

Címkék: fém króm rendszámkeret rendszámtartó krómozott rendszamkeret krom rendszamtarto kromozott rendszámtábla tartó

A bejegyzés trackback címe:

https://kromrendszamkeret.blog.hu/api/trackback/id/tr81785359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Canadian 2010.03.09. 22:41:12

A CarSign kereteivel Németországban, a CarSign hazájában túlnyomórészt igényes tulajdonosok prémium kategóriás, drágább gépkocsijain, ritka autókülönlegességeken, esetleg old-timer autókon találkozhatunk, tehát a gépjárművek egy szűk rétegénél; ellenben a hagyományos műanyag keretek tömegcikkek: a gépjárművek 99%-án ilyet láthatunk.

Szóval aki ebben is egyedi , különleges akar lenni CarSign keretet vegyen.
A www.carsign.hu honlapon lévő rengeteg kép és információ, agyébként önmagában meggyőző, mutatja, hogy komoly cégről van szó.

Laci vagyok CarSign a rendszámtartóm :) jól rímel mi?

CarSign Nemesacél Rendszámkeret · http://www.carsign.hu 2010.03.21. 19:13:02

www.CarSign.hu

Rendszámtábla-kereteink egyedileg hajlítottak, minden márka minden típusának lökhárítójára pontosan illeszkednek, ellentétben a jelenleg általánosan használt műanyag keretekkel, melyek sokszor elállnak, merevek, nem illeszkednek.
A CarSign keretek bármilyen egyedi szöveggel, logóval, grafikával rendelhetőek. Az első rendszámkereteken lézergravírozással, a hátsó kereteken főleg speciális anyagból készült színes betétben helyezzük el a kért egyedi mintát, logót, szöveget.
A rozsdamentes nemesacél rendszámtartó időjárásálló, útsóálló, UV álló, nem kopik, nem fakul, nem színeződik, ellentétben a jelenleg forgalomban lévő sima, festett vagy krómozott műanyag rendszámkeretekkel, amelyeket az időjárási és környezeti hatások hamar tönkretesznek.
A CarSign rendszámkeretekre a gyártó a törvényes jogszabályi követelményeket jóval meghaladó 2 év jótállást vállal, ellentétben a műanyag rendszámkeretek gyártóival, amelyek általában nem vállalnak az általuk gyártott termékre garanciát.
A CarSign kereteivel Németországban, a CarSign hazájában túlnyomórészt igényes tulajdonosok prémium kategóriás, drágább gépkocsijain, ritka autókülönlegességeken, esetleg old-timer autókon találkozhatunk, tehát a gépjárművek egy szűk rétegénél; ellenben a hagyományos műanyag keretek tömegcikkek: a gépjárművek 99%-án ilyet láthatunk.

www.carsign.hu

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2010.04.06. 21:39:32

Ha igényes, tartós nemesacélból készült krómozott, polírozott, szálcsiszolt vagy karbon-hatású rendszámtábla keretet keres, akkor a prémium minőséget a CarSign-nál megtalálja.
A CarSign rendszámtábla kereteit az ápolt autókhoz tervezték – az old-timerektől az új autókig!
Króm rendszámtartó keret? Vagy szácsiszolt nemesacél? Luxusautóra? www.carsign.hu
A CarSign rendszámkeretei minden autómárkán jól mutatnak, mint például:
Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Jaguar, VW, Opel, FIAT, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Lancia, Chrysler, MINI, Maybach, Aston Martin, Bentley, Skoda, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Corvette, Kia, Ford, Daewoo, Honda, Hyundai, Range Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Renault, Rolls Royce, SAAB, Seat, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo.
A www.carsign.hu oldalon webshopban is rendelhető!
CarSign: igényes rendszámkeret igényes emberek igényes autóira!

PorscheLux 2010.07.16. 23:39:23

Vége a ragyi, gagyi műanyag rendszámkereteknek. A műanyag rendszámtartó krómozását is be kell fejezni. A műanyag rendszámtartónak leáldozott. Aki kicsit is ad magára nem aggat a több millió forintos autójára 300 forintos, szervíz, műhely, kereskedő reklámjával ellátott vacak műanyag rendszámkeretet!!!
Mióta 1 hónapja megvettem az igényes CarSign nemesacél keretemet több barátom is rácuppant. Persze csak az igényesek. A többiek még kivárnak. Hogy mire, azt nem lehet tudni, mert előbb-utóbb ők is rá fognak jönni, hogy az igényes tulaj igényes autója akkor tökéletes és befejezett, ha a rendszámkerete is igényes.
Szóval ha rendszámtartó, akkor: www.CarSign.hu
vagy www.rendszam-keret.hu

CarSign Nemesacél Rendszámkeret · http://www.carsign.hu 2010.11.13. 00:43:31

CarSign rendszámkeretek az oldtimer shown!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001029274137

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2011.01.23. 16:08:00

Ezt nézzétek meg:

www.rendszamkeret.eu

vagy

www.rendszamtartokeret.hu

Rendszám, rendszámtartó, rendszámkeret, rendszámtábla tartó, CarSign.

IGÉNYES RENDSZÁMKERET · http://www.rendszamkeret.eu 2013.03.17. 14:09:09

Ne feledje!
Az igényes tulajdonos autója akkor tökéletes és befejezett, ha a rossz minőségű,
idejétmúlt műanyag rendszámkeret helyett stílusos nemesacél rendszámkeret díszíti!

A CarSign nemesacél anyagú exkluzív rendszámkeretei különböző felületekkel választhatóak:

Szálcsiszolt
Polírozott
Mattfekete
Fényes fekete
Krómozott
Karbon-hatású
Autója színére fújt

www.carsign.hu

totál kár 2015.07.10. 20:18:36

üdv motorra is lehet kapni?
süti beállítások módosítása